Upprop stoppa nedrustningen i vården

UPPMANING TILL ALLA SOM LÄSER DETTA.
SKRIV OMGÅENDE PÅ UPPROPET STOPPA NEDRUSTNINGEN I VÅRDEN´
Visa att vi är många
Tack alla som skriver på detta upprop omgående. Ett första överlämnande sker på fredag 2015-10-16 till Landstingsstyrelsen i Västernorrland

Landstinget Västernorrland
Landstinget Västernorrland
Vården i Västernorrland och Sverige blöder och förblöder om vi inte vidtar snabba och kraftfulla åtgärder Krav på förändringar för att få bukt med vårdkaoset i Sverige och Västernorrland

Skullle inte länken fungera så GOOGLA på Stopa nedrustningen i vården

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *