STOPPA NEDRUSTNINGEN I VÅRDEN I VÄSTERNORRLAND OCH SVERIGE

Uppmaning till alla som värnar om vården i Västernorrland och Sverige
Vården i Sverige och Västernorrland och Sverige blöder och Landstinget har abdikerat. NU måste alla som känner ansar sätta stopp för den pågående nedrustningen i vården
i Västernorrland. I morgon fredag skall ett första överlämnande ske till Landstinget i Västernorrland, och målet är att i dag uppnå minst 1000 underskrifter, och det är självklart att vi värnar om vården i Västernorrland och Sverige och vårdpersonalens arbetsmiljö och patientsäkerheten.

TACK ALLA SOM OMGÅENDE SKRIVERTPÅ DETTA UPPROP

För stoppa Nedrustningen i vården i Sverige och Västernorrland
http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

Andreas Menzel
Västernorrland Härnösand

Vettvillingarna i Landtinget med Elisabeth Strömqvist i spetsen måste omedelbart stoppas
Stoppa nedläggningen av Rehabmediicin i Härnösand

Stoppa nedläggningen av Sollefteå Sjukhus
Stoppa nedläggningen av Sollefteå Sjukhus

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *