Stoppa nedrustningen i vården i Västernorrland och Sverige

UPPMANING TILL ALLA SOM VÄRNAR OM VÅRDEN I SVERIGE OCH VÄSTERNORRLAND.
DEN PÅGÅENDE NEDRUSTNINGEN I VÅRDEN I VÄSYTERNORRLAND OCH SVERIGE MÅSTYE OMEDELBART OCH MED ALLA MEDEL STOPAS.
I VÄSTERNORRLAND HAR LANDSTINGET LKGT NER HELA HÄRNÖSANDS SJUKHUS OCH STORA DELAR AV REHABMEDICIN HAR MAN OCHSÅ KROSSAT. NÄSTA STEG ÄR ATT SLÅ SÖNDER SOLLEFTEÅ SJUKHUS. OCHJ LIKNANDE SITTUATIONER RÅDER PÅ M¨ÅÅNGA ANDRA PLATSER RUNT OM I SVERIGE.
NU MÅSTE VI SOM MEDBORGARE OCH SKATEBETALARE STÅ UPP OCH ENAT SÄGA I FRÅN LANDSTINGETS NEDRUSTNING O VÅRDEN VI SOM MEDBORGARE OCH SKATTEBETALARE VÄGRAR ATT ÖLIGGA I KORRIDORER OCH SKÖLJRUM TILL FÖLJD AV ÖVERBELÄGGNINGAR I DEN SVENSKA VÅRDEN. VIDARE MÅSTE VI VÄRNA OM VÅRDPERSONALENS ARBETSSITTUATION OCH ARBETSMILÖ OCH DÄRFÖR MÅSTE VI OMGÅENDE KRÄVA STOPP FÖR ALL FORTSATT NEDRUSTNING I DEN SVENSKA OCH VÄSTERNORRLÄNDSKA VÅRDEN
http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

FÖR STOPPA NEDRUSTNINGEN I VÅRDEN

ANDREAS MENZEL VÄSTERNORRLAND JÄRNÖSAND

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *