STOPPA NERUSTNINGEN I VÅRDEN STOPPA LANDSTINGETS SLÖSERI MED VÅRA SKATTEMEDEL

God mo9rgon Sverige och Västernorrland.
I DAG MÅSTE PÅSKRIFTERNA PÅ DTTA UTOMORDENTLIGT VIKTIGA UPPROP TA RJÄL FALRT SÅ ATT VI VISARVAD EN FUNGERANDE VÅRD ÄR VÄRD.
En ny dag har startat .En ny dag då Landstingets nedrustning i vårtiden fortsätter och vården i Sverige och Västernorrland blöder i form av svåra överbeläggningar, vilket drabbar oss som medborgare och patienter och den beundransvärda underbara vårdpersonalen i form av att vi patienter tvingas ligga i korridorer o, sköljrum och i andra för vård ej avsedda utrymmen. En situation som gör att vårdpersonalen sliter omänskligt mycket , dessutom är överbeläggningarna förenade med risker för så väl patienter som personal,, och varje överbeläggning kostar minst 30 000 i böter för våra Landsting, pengar som skall användas på bättre sätt, och nu måste vi kräva
1:LÄGG NER LANDSTINGET
2:ANVÄND VÅRA SKATTEMEDE RÄTT TILLHANDAHÅLL EN VÄRDIG VÅRD OCH SÖLÖSA INTE MED VÅRA SKATTEMEDEL PÅ RESOR FALLKÄRMAR BÖTER FÖR ÖVERBELÄGGNINGA ETC ETC
3;STOPPA OMEDELBARET FÖR FORTSATT NEDRUSTNING I VÅRDEN
4::ANVÄND LANDSTINGETS FALLSKÄRMAR TILL VÅRDEN
5:ÅTERUPPRÄTTA HÄRNÖSANDS SJUKHUS (GÄLLER VÄSTERNORRLAND
6:STOPPA NEDLÄGGNINGSPLANERNA AV SOLLEFTEÅ SJUKHUS OCH REHABMEDICIN I HÄRNÖSAND
7,GE LÄKARNA MER TID FÖR PATIENTERNA GENOM ATT ÅTERANSTÄLLA LÄKARSEKRETERARE
8::PRESSENTERA OMEDELBART KONSEKVENSBESKRIVING OCH KOSTNADSANALYSER FÖR ALL NEDREUSTNING I VÅRDEN
9:AVSKEDA ALLA ONÖDGA CHEFER OCH DIRIKTÖRER I LANDSTINGET
http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_vardenStoppa nedrustningen i vården

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *