Passage genom ytterdörr Nattviksgatan 5 kvälls och Nattetid

Bor i en lägenhet på Nattviksgatan 5 i Härnösand, där ytterdörren är försedd med automatlås.
Då jag har min lägenhet så att mitt sovrum väter mot yttedörren skulle jag vara tacksam om
de som passerar denna dörr mellan 22 och 07 vardagar och gärna något längre på helger skulle vilja vara snälla och inte använda automatlåset utan i stället använda sig av nyckeln i ytterdörrens lås och bromsa dörren när den går igen, jag arbetar på dagarna och behöver min nattsömn

Med vänlig hälsning och tack för visad hänsyn

Andraes Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *