Landstingets nedrustning i vården skapar oro och osäkerhet för patienterna

Eva back S och Per W M
Eva back S och Per W M
Nu är det dags att på allvar stoppa nerrustningen i vården!
Skall man eller hamnar på sjukhuset i dag speciellt Länssjukhuset Sundsvall Härnösand så gäller det att vara på sin vakt så att alla papper finns på plats och att allt går rätt till , skall jag som patient verkligen påpeka att det saknas en röntgenremiss, och vad händer om jag kommer in medvetslös, kanske med skallskada ?. Nej stoppa nedrustningen i vården, så att personalen sliper den ständiga stressen , och så att vi patienter slipper vara på våran ständiga vakt så att allt blir rätt. Detta är INGEN kritik till vårdpersonalen, men väl riktad d och allvarligt menad kritik till våran Landstingsledning med Landstingsrådet Erik Lövgren i spetsen . Nu måste nedrustningen i vården stoppas så att den inte går ut över patientsäkerheten http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden
NU MÅSTE ALLTSÅ NEDRUSTNINGEN IO VÅRDEN OMGÅENDE STOPAS
Stoppa nedrustningen i vården

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *