Vem styr egentligen Landstinget i Västernorrland

God morgon Sverige och Västernorrland.
De senaste veckorna har nog de flesta medborgarna ställt sig frågan vem som egentligen styr Landstinget i Västernorrland m det är politikerna eller tjänstemännen? I Västernorrland i vart fall tycks det vara tjänstemännen, då dessa sitter vid sina skrivbord och skissar på det ena sparförslaget efter det andra, detta skall sedan föreläggas den politiska aparaten, för beslut,: Politikerna är alltså folkvalda och skall göra det folket vill, alltså tillhandahålla en fungerande vård i Sverige och Västernorrland, men bakbinds av tjänstemännen som lägger sparförslagen. Hemska tanke. Hur skall vi få någon ordning på denna soppa så att vi nedrustningen i vården snarast kan stoppa?

Med dessa rader och funderingar önskar jag alla som värnar om vården i Sverige och Västernorrland en innehållsrik fredag och en kommande lugn, skön och trevlig helg

Landstinget Västernorrland
Landstinget Västernorrland

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *