Försäkringskassans belopp sänks och Lönerna höjs

Försäkringskassan sänker ersättningar allt medan lönerna och hyror Höjs och lönerna höjs.
Fick i dag mitt besked för den ersättning jag kommer att få under 2016 , och jag höll på att fara baklänges när jag ser att beloppet på sjukbidraget sänkts från 10705 till 10685 kronor, alltså en sänkning med 15 kronor i månaden, Inte mycket kan tyckas, men det gör i alla fall 180 kronor om året, och med de minibelopp som Sjukersättning och bostadstillägg utgör så är varje krona behövd , då hyrorna stiger och alla övriga omkostnader lika så, då är det inte tal om avtalsenligt, utan har man drabbats av sjukdom skall man tydligen straffas ännu en gång genom att klara sig på minibelopp.
Sänk lönerna i takt med försäkringskassans ersättning skall ni se vad som händer, ingen kommer längre att gå och arbeta om detta skulle inträffa. Alltså ta från de rika =Höginkomsttagarna och giv till de fattiga= Sjukpensionärer med fler

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *