Vården är inte på väg mot haveri enligt sjukhusdirektör Nina Fällback Svensson

Fråga till Sjukhusdirektör Nina Fällback Svensson
I en i ett uttalande i TÅ tisdag 2016-02-16 hävdar du att vården i Västernorrland inte skulle vara på väg eller redan ha havererat. DU hävdar att det skulle handla om olyckliga omständigheter. I så fall råder ständigt olyckliga omständigheter i den Västernorrländska Sjukvården, omständigheter som du inte har satt dig in i och tycks ha liten eller ingen fakta alls om och lika lite förståelse för. Akuten i Sundsvall har en belastning som gör att väntetiderna för det mesta uppgår till mellan 4-8 timmar och många gånger utan möjlighet till att kunna äta eller dricka något. Du i egenskap av Sjukhusdirektör uppmanas alltså att omgående besöka akutmottagning och vårdavdelningar i Sundsvall för att få dig en bild av sanningen och gör detta besök med öppna ögon alltså utan skygglappar för sanningen .
Till sist vill jag fråga dig varför tror du att det pågår auktioner för att rädda Akutsjukhusen i Sollefteå och Örnsköldsvik?
Hur kan Landstinget planera stängningar utav sjukhus utan vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser.
Jag kräver omgående svar i från Sjukhusdirektör Nina Fällback Svensson

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *