Drömavtal ger tio miljoner på 4 år

Drömavtalet för klinikchefen Per Blomström ger 48 000 i månaden vilket gör en årslön på 576 000, eller en total summa på 10 000 000 miljoner på 4 år.Och sjukhusdirektörs Nina Fällback Svensson ser enligt en kommentar inget märkvärdigt i dessa belopp,., vi skall komma i håg att detta bara är en chefslön, frågan är hur många med liknande det finns inom Landstinget , och hur sätts dessa löner ? Att chefer har mer betalt är väl kanske i sig rätt, men skall väl ändå inte sticka ut så mycket, hur har han förhandlat till sig en sådan lön och vad vet Landstingsstyrelse och Landstingsfullmäktige om detta avtal? Har Landstingsfullmäktige och Landstingsstyrelsen godkänt sådana avtal?
Inte undra på att Landstingets ekonomi dräneras och vården raseras, bara synd om vårdpersonalen som har betydligt mindre betalt och har ett mycket stort direktansvar för patienten.
Så nu får det vara slut med nedrustning och skumavtal
Förväntar mig svar från Sjukhusdirektör Fällback Svensson och Landstingsledningen

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *