Landstingsdirektörens lön dränerar Landstingets ekonomi

Landstingsdirektör Inger Bergström ärver en lön på 140 000 Kr i månaden. Detta utgör en årslön = 1 miljon 680 000 tusen konor. Dessa summor dränerar Landstingets ekonomi och drabbar oss som medborgare, då detta drabbar den svenska och Västernorrländska vården och hon torde knappast vara ensam om denna astronomiska summa tillika oförskämt höga lön.

LANDSTINGETS EKONOMI ÄR MYCKET GOD SÅ NU SKALL NEDRUSTNINGEN I VÅRDEN OMGÅENDE STOPPAS

SKRIV PÅ OCH DELA DEYTA UPPROP OMGÅENDE

VÄSTERNORRLAND HÄTNÖSAND 2016-02-22

ANDRAS MENZEL

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *