S Kongressen inte kompetenta att fatta beslut

S-kongressen ger Landstinget en omotiverat och felaktig medvind. S Kongressen i likhet med Landstinget i Västernorrland har inte en aning om vad de nu fattade besluten om att lägga ner Rehabmediicin i Härnösand och Akutortopedi i Sollefteå innebär. Utan faller i ryggen på Landstinget i Västernorrland och vi medborgare patienter och vårdpersonal drabbas genom de olagliga besluten at lägga ner Akutoperationer i Sollefteå och Rehabmediicin i Härnösand och Erik Lövgren och Eva Back sitter där och myser och tror att de lyckats med något bra, i stället har de lyckats totalhaverera vården i Västernorrland utan vare sig konsekvensbeskrivningar och kostnadsanalyser så nu måste hela denna klan beläggas med restriktioner vad gäller resor och att fatta beslut, det är de inte kompetenta till, de skall ven beläggas med restriktioner vad avser ekonomisk hantering och ansva, något de inte är kompetenta att ta.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *