Sommarstäng Landstinget i stället för våra akutsjukhus

Sommarstängt Landsting
Sommarstängt Landsting
God morgon alla som värnar om vården i Västernorrland och Sverige .
http://www.skrivunder.com/rehabbassangen_rehabmedicin_i_harnosand_och_sollefftea_sjukhusGenial ide för att spara pengar åt Landstinget och värna vården i Västernorrland och Sverige

Byt sommarstängd Akutmottagning i Sollefteå mot sommarstängt Landsting i stället. När sommaren går mot sitt slut upptäcker vi/man att vi klara ju oss lika bra eller mycket bättre utan Landsting, så nu öppnar vi inte portarna längre. Visserligen kommer detta att drabba en massa oskyldiga som sitter längst ner på golvet, men att straffa de som fattar felaktiga beslut eller gör något annat dumt drabbar ju för det mesta oskyldiga. Men nu skall ju Landstinget spara, och då måste en stängning av denna koloss på lerfötter med en massa inkompetenta beslutsfattare och tjänstemän vara den mest geniala iden till sparåtgärder. Dessutom skulle de tvingas söka arbete och därmed göra nytta i form av att göra en vettig samhällsinsats och därmed tillföra samhället skattemedel, och det kommer ju alla till del.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *