Fotgängare genar allt oftare under bommarna vid Härnösands Resecentrum

Allt oftare ser man fotgängaren gena under eller förbi bommarna vid Resecentrum i Härnösand, detta då man inte tycks förstå att gångvägen ligger till höger om bommarna.Och frågan är vad man skall göra för att förhindra en svår olycka med oskyldiga inblandade.
Förslaget är att sätta upp 2 skylltar den ena vid bommarna ej gångare och den andra till höger om bommarna med texten gång och cykelväg allt för att förhindra en svår olycka med oskyldiga inblandade,

Gång och cykelväg
Gång och cykelväg

fotgängare
Ändast fordonstrafik

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *