Landstingets nedrustning i vården och vårdkaoset

Landstinget sviker sina löften , vilket går ut över oss medborgare skattebetalare och patienter
Sundsvall klarar nog inga besparingar , och skulle de ha gjort det är det på bekostnad av Sollefteå, Övik och Rehabmediicin

Rehabmediicin i Härnösand ett minne blott
Rehabmediicin i Härnösand ett minne blott
i Härnösand . Redan när Sundsvalls Sjukhus byggdes på 60 talet var det väl känt att Sundsvalls Sjukhus skulle komma att bli en ekonomisk belastning för Landstinget i Västernorrland, man trodde ju en gång i tiden att Sundsvall skulle få Universitet, nu blev det som bekant inte så utan Universitetet hamnade i Umeå och därmed även Universitetssjukhuset, och nu får vi för all framtid dras med kostnaderna för Sundsvalls Sjukhus, vilket alltså drabbar såväl Sollefteå Akutsjukhus-Viks Akutsjukhus och Rehab medicin i Härnösand. Det första sjukhuset som flög var ju som du säkert vet just Härnösands Akutsjukhus. Vad spar man bland Landstingstjänstemän och politiker och direktörer i Landstinget? Där om sägs inget. När Landstinget säger att de skall spara så gräver de ständigt från botten, dvs det drabbar alltid oss medborgare, man hör aldrig ett ljud att det skall sågas från toppen, dvs avskeda chefer, direktörer eller liknande, vad detta kommer att medföra vet vi alla, för vi är redan där!!! KAOS !!!. Personal säger upp sig allternativt sjukskriver sig då de helt enkelt inte klarar den omänskliga arbetsbelastningen. Men vi kan hjälpas åt att säga att nu får det vara nog, nu skall nedrustningen i våden stoppas . Skriv på och dela

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *