Dags att städa Landstingstrappan från toppen

God morgon Västernorrland och Sverige!
Dags att städa Landstingstrappan från toppen.
Nu får det vara slut med Landstingets lek ved människors liv och hälsa, samtidigt som de kastar ut pengar på fallskärmar politiker och chefer. Landstingets ekonomi är om man går efter hur de slösar på ovan nämnda områden mycket god, och därmed skall all nedrustning i våden omgående stoppas. Dessutom är nedrustningen olaglig, då den saknar så väl konsekvensbeskrivningar om kostnadsanalyser och äventyrar människors lv och hälsa, och besluten om nedläggningarna är överklagade så Landstinget sitt ner i båten ni kan och får inte verkställa besluten
Vi behöver bli många fler som skriver på detta upprop mot Landsingets nedrustning i vården så skriv på alla som värnar om vården i Västernorrland och Sverige och kom i håg att dela omgående tack kopiera länken och lägg den på bekantas och vänners FB Sidor.
Nu skall Landstingtrappan städas från toppen och inte från botten. Dags att avskaffa chefer och minska antalet politiker . DAGS ATT LÄGGA NER LANDTINGET NU

Härnösand 2016-09-22
Andreas Menzel

Upprop överlämnat till Landstinget
Dags att städa Landstingstrappan från toppen

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *