Elvy Söderström ny ordförande i Landstingsfullmäktige

Förra Kommunalrådet i Örnsköldsvik Elvy Söderström väljs som vi vet till Landstingsfullmäktiges nye ordförande i Västernorrland. Men hennes egentliga ända uppgift blir väl att städa Landstingtrappan från toppen, och sköta avvecklingsprocessen av Landstinget i Västernorrland. Alltså ingen avundsvärd uppgift, men fullt nödvändig med tanke på hur den nuvarande Landstingsledningen med Landstingsrådet Erik Lövgren och Hsn;s ordförande Eva Back i spetsen har misskött sig och den viktigaste uppgiften som Landstinget skall sköta vården i Västernorrland .
Under hela denna turbulens som rått och råder har vi inte en ända gång hört dem nämna ett ända ljud om hur mycket som skall plockas bort inom Landstingskansliets väggar i förhållande till den stympning man gör av vården i Västernorrland, nog måste detta kallas snedvriden och ensidig debatt och åtgärd i en så viktig fråga som vården utgör för oss medborgare och för att Västernorrland skall kunna leva och utvecklas som län.
Vården i Västernorrland måste ovillkorligen få en annan huvudman
Inte en ända gång har vi heller fått några konsekvensbeskrivningar och kostnadsanalyser för all nedrustning kontra ökning i Sundsvall.
Nu har Landstinget lekt färdigt med våra liv vår hälsa och våra pengar .
Till sist måste det anses märklig att det blivit tvär tyst i media om Rehabmedicins nedläggning i Härnösand.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *