Elvy Söderström ny ordförande i Landstingsfullmäktige

Förra Kommunalrådet i Örnsköldsvik Elvy Söderström väljs som vi vet till Landstingsfullmäktiges nye ordförande i Västernorrland. Men hennes egentliga ända uppgift blir väl att städa Landstingtrappan från toppen, och sköta avvecklingsprocessen av Landstinget i Västernorrland. Alltså ingen avundsvärd uppgift, men fullt nödvändig med tanke på hur den nuvarande Landstingsledningen med Landstingsrådet Erik Lövgren och Hsn;s ordförande Eva Back i spetsen har misskött sig och den viktigaste uppgiften som Landstinget skall sköta vården i Västernorrland .
Under hela denna turbulens som rått och råder har vi inte en ända gång hört dem nämna ett ända ljud om hur mycket som skall plockas bort inom Landstingskansliets väggar i förhållande till den stympning man gör av vården i Västernorrland, nog måste detta kallas snedvriden och ensidig debatt och åtgärd i en så viktig fråga som vården utgör för oss medborgare och för att Västernorrland skall kunna leva och utvecklas som län.
Vården i Västernorrland måste ovillkorligen få en annan huvudman
Inte en ända gång har vi heller fått några konsekvensbeskrivningar och kostnadsanalyser för all nedrustning kontra ökning i Sundsvall.
Nu har Landstinget lekt färdigt med våra liv vår hälsa och våra pengar .
Till sist måste det anses märklig att det blivit tvär tyst i media om Rehabmedicins nedläggning i Härnösand.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *