Fotoförbud i Härnösands Domkyrka ?

Fotoförbudet i Härnösands Domkyrka skapar förvirring och förstämning. Vid måndagens Luciakröning stoppades pressen från att göra ett reportage från Åtets Luciakröning, detta med anledning av att det enligt en fånig förbudskyltråder fotoförbud i Härnösands Domkyrka, något som tillbakavisas av Domprost Tor Frylmark, med orden något generellt fotoförbud råder inte, det är således dags att riva denna skylt i små bitar förpassa den skyllt i papperskorgen och skapa därmed fred och frihet i Härnösands Domkyrka, där det denna kväll satt många anhöriga till årets Lucia och hennes följe, och inget är väl så trevligt som denna högtid som gärna hålls fast av många, dessutom är det väl utomordentligt positivt att media skriver om positiva händelser i en tid då det haglar av negativiteter i vårat samhälle.

Fotoförbud i Härnösands domkyrka

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *