Vad händer med handeln i Härnösand ?

Minst 3 butiker lägger ner sin verksamhet i Härnösand

Vad håller på att hända med handeln i Härnösand ? På kort tid har vi kunna läsa om minst tre butiker som väntas lägga ner sin verksamhet i Härnösand, och man frågar sig vad är det som händer och vad är orsaken ?
Vi kan väl inte komma i från att Birsta City, och för den delen Handelsområdet i Härnösand är mycket stora bidragande orsaker. Det är fruktansvärt tråkigt att konstatera att de stora handelsområdena tar död på små städer och des innerstäder, en annan bidragande orsak till Härnösands död är ju med all säkerhet Landstinget i Västernorrland som flyttar all vårdande verksamhet från såväl Härnösand som Sollefteå, och därmed är de indirekt med och tar död på de små städerna, och man frågar sig vad skall hända med Västernorrland och de små städerna ? Sundsvall är ju inte huvudstad och ingen attraktiv metropol heller för den delen.
Värna Handeln i Härnösand, vi är många som inte vare sig kan eller vill ta oss till Birsta City. Vi värnar om Handeln i Härnösand.

Team Sportia lägger ner
Euro sko lägger ner
Åhlens framtid är oviss i Härnösand

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *