Politik och demokrati.

God morgon
Slås just av en tanke hoppas fler har fundferat så någon gång.
Vad är det som gör att våra beslutsfattare i Landstinget så kattegorisk kör över medborgarna, medan det är betydlig mlättare att ha me beslutsfattarna i Kommunen att göra.
Landstingspolitiker kör devisen Ångvältsmetoder och går inte att påverka, trots att de har meedborgarnas liv och hälsa i sina hände.
Komunpolitiker handhar även dessa våra skkattepengar de lyssnar, tar till sig och går även oftast att påverka, vad är skillnaden ? Det handllar ju ofta om samma folk som sitter och beslutar fast i 2 olika organ, men med medborgarna i centrum

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *