Välkommen till sanningen Erik Lövgren Eva Back med flera i Landstinget i Västernorrland

Erik Lövgren. Håll dig till sanningen. Det är sossarna som havrerat vården i Västernorrland och allt skede under den rödgröna Regeringen och under den lika rödgröna röran i Landstinget sker på olaglig väg eftersom inga konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser har upprättats, Det var dina partikamrater Stig Andersson Agne Olsson senare kom Eva Söderberg och Elisabeth Strömqvist in i bilden , nu är det du, Eva Back med flera som slår sönder allt som återstår, och därmed sviker era löften om 3 akutsjukhus och utvecklad medicinsk Rehabilitering. Att slå i hop medicinsk Rehabilitering med Geriatrisk Rehabilitering i Sundsvall innebär att Sossarna som säger sig värna om de sjuka Handikappade äldre och svaga, sviker era löften och därmed även sviker oss medborgare och väljare men snart är det val och förhoppningsvis är det då slut med din och andras Rasdering i Landstingets sjukvård. Ni lider ju av begreppsförvirring när ni påstår att ni utvecklar och i själva verket avvecklar en av de viktigaste ingresserna i ett fungerande samhälle, nämligen vården i Västernorrland

Dags att vakna Erik Lövgren Eva Back med flera öppna ögonen och sist men inte minst välkommen till sanningen ett kaos i vården och svikna löften av er som säger er värna om de svaga och sjuka PYTSAN

Rehabmediicin i Härnösand läggs ner

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *