Svar till Jan-Olov Häggström Vi är helt överens

Replik till Jan-Olov Häggström
Du säger att ni är helt överens om raseringena vården i Västernorrland och frågan är med vilka ni är överens och om vad? Du säger att Västernorrland skall ha 3 Akutsjukhus och ha en akutmottagning m,en sanningen är ju den att sedan ni startade nedmonteringen av Sollefteå Akutsjukhus så är det ju inget Akutsjukhus längre, vi har ju kunnat läsa om händelser som inte kunnat tas om hand i Sollefteå eftersom de saknade resurser och frågan är med vilka ni är överens om vad gäller nedläggningen av Medicinsk Rehab i Härnösand ? En verksamhet som ni skulle satsa på och utveckla, men av denna utveckling blev som vi alla vet en total nedläggning. Du säger att ni har studerat Västerbotten. Nåja hade ni studerat Västerboten riktigt hade ni nog sett att de hade en rätt väl fungerande vård i Universitetssjukhuset. DU säger vidare att ni försöker ta till er det som fungerar bra, Hur kunde ni då vara så dumma och slå sönder Rehabmediicin i Härnösand en verksamhet som fungerade bra och fick många människor tillbaka till ett fungerande liv , en kostnadsbesparing även för Landstinget. , du säger att nu försöker undvika att upprepa egna misstag, Hur kund ni då svika väljarna så fatalt som ni gjort genom att slå sönder Sollefteå Akutsjukhus och Rehabmediicin i Härnösand, något som förhoppningsvis kostar er nästa valseger Till sist finns ju inga konsekvensbeskrivningars eller kostnadsanalyser upprättade denna gång heller och all nedrustning sker på oss medborgare.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *