Landstingsrådet Erik Lövgren anser den Svenska modellen av vård vara bra,

Erik Lövgren anser den svenska vårdmodellen bra, och anser även att det inte skulle vara rätt lösning at Landstingsledningen avsade sig ansvaret för vården.
Sanningen är ju den att den Svenska modellen inte kan representera den Västernorrländska modellen som går ut på att nedrusta vården totalt och låta människor dö i stället.
Att låta Staten överta ansvaret för våren anser Lövgren inte vara rätt väg att gå. Om Staten övertar vården kan ju kaoset knappast blii värre , eftersom ansvaret då övertas av medborgarna de flesta med förstånd och insikt vilket Landstinget i Västernorrland saknar,och nu är det dags att medborgarna tar i med hårdhandskarna och kräver stopp för all fortsatt nedrustning i vården i Västernorrland och kräver Erik Lövgrens Eva Backs och alla Lakejernas avgång omgående.

Andreas Menzel

Erik Lövgren Landstingsråd Västernorrland

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *