Referatet från Kommunfullmäktige i Härnösand

Information till alla som läste artikeln med bilden på mig från Kommunfullmäktigesammanträdet nu i Februari.
Ni som läst referatet från Kommunfullmäktige i Härnösand nu i februari, hajade säkert till och frågade er. vad han alltså jag har med Hästsportarenan att göra ? Svaret är att mitt ärende var att informera om stipendier och Fonder i Härnösands Kommun och att jag inte har med frågan om Hästsportarenan att göra
Med vänlig hälsning

Andreas Menzel

Infomation till beslutsfattarna i Kommunfullmäktige
Andreas Menzel informerar Kommunfullmäktige om Stipendier och Fonder i Härnösands Kommun

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *