Sollefteå Akutsjukhus på Entreprenad?

Varför fanns inget entreprenad förslag för Rehabmediicin i Härnösand ?
Varför fanns aldrig förslaget drift på entreprenad med i Härnösand ?

Jaha nu när hela vården är på väg att kollapsa i Västernorrland, så börjar Landstinget att fundera på entreprenad. Varför diskuterade man inte entreprenad i Härnösand ? Att lägga ut bland annat Rehabmedicin verksamhet i Härnösand, hade kunnat förskona så väl patienter som personal Men i stället valde Landstingsledningen att missgynna en stor grupp människor med speciella rehabiliteringsbehov/möjligheter, genom att dräpa den medicinska Rehabiliteringen i Härnösand, och inbilla sig att Geriatrisk Rehabilitering är samma sak som medicinsk Rehabilitering,. Man brukar säga att sent skall synden vakna, ,en detta ordspråk gäller inte Landstinget i Västernorrland. SÅ patienten och medborgaren i centrum är bara att glömma i Västernorrlands Län Landsting, där gäller tjänsteman och politikeravtal före en fungerande vård, och allt sker åter igen på medborgarnas bekostnad och utan vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser.

NI SOM FUNDERAR PÅ ATT FLYTTA TILL VÄSTERNORRLAND Välkommen till ett vackert län och vackra Landskap, men förvänta er inte att vården fungerar, detta är absolut inte vårdpersonaens fel. Dessa gör ett fantastiskt arbete under mycket pressade förhållanden. Utan Detta är helt och hållet Landstingets fel.

Andreas Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *