Vården i Västernorrland kontra slutnotan för Landstingets konferens på Hotell Halstaberget

Dags att göra sig av med Landstinget
Bra at Sollefteå Akutsjukhus debatteras. Men varför har det blivit knäpp tyst om Rehabmediicin i Härnösand och hur många vet att den betjänade långt mycket mer än Ådalskomunerna ? Rehabmediicin i Härnösand med sim spetskompetens på t Neurologiska skalder och Sjukdomar Den betjänade så väl Jämtland som Gävleborg, alltså inte ändast en angelägenhet för Västernorrland och Ådalen, och som sagt var.Vi skall ju komma i håg att Landstinget åter slagit spiken i kistan för en mycket viktig verksamhet som inte minst hade kunna innebära stora vinster för Landstinget i form av kortare köer till vården och kortare vårdtider, och liksom i all nedrustning i Landstinget i Västernorrland har även nedrustningen av Rehabmediicin i Härnösand och den påbörjade avvecklingen av Sollefteå Akutsjukhus skett och sker utan vare sig konsekvensbeskrivningars eller kostnadsanalyser, och et är ju medborgarnas pengar och liv och hälsa som Landstinget sätter på spel och leker med, och tyvärr spelar det nog ingen roll vilket parti som styr, de struntar totalt i oss skattebetalare, väljare och patienter. Hade varit intressant att se slutnotan för den konferens som Landstingsledningen höll på Hotell Halstaberget i under vintern 2017 .

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *