Landstinget bottenkör vården i Västernorrland

Landstingets tid är förbi.
S/MP Majoriteten i Landstinget säger sig ha tagit politiskt ansvar genom att göra en kovändning om Sollefteå Akutsjukhus, men var tog den utlovade kovändningen gällande rehabiliteringsmedicins utveckling i Västernorrland vägen? Som vi med sunt förnuft förstår så uteblev denna kovändning, vilken hade gjort det möjligt för den nuvarande Landstingsledningen med Back och Lövgren att försöka att reparera det nu för alltid svårt sargade förtroendet för Landstinget i Västernorrland.,. SÅ vad än som hävdas i argument om att Staten skall överta ansvaret förvården i Västernorrland och Sverige så är det de ända tänkbara allternativet, efter Landstingets många svek av löften om utvekling av vården i Västernorrland och Sverige har bottenkörts en gång för alla.
Få se om de sköter Kollektivtrafik, Museiverksamhet och lite annat smått och gott som återstår efter att staten övertagit ansvaret för vården i Västernorrland och Sverige.
Det kan ju i vart fall inte bli sämre än nu.

Landstinget spelar Ryssk Roulette med människoliv
HSN:s Ordförande Eva Back

Erik Lövgren Landstingsråd Västernorrland

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *