HSN:s Ordförande Eva Back i möte med Gabriel Wikström

Socialmonister Gabriel Wikström

Närvården i Härnösand
Åter en kostnad till ingen nytta ör oss medborgare och skattebetalare i Västernorrland. Att Skicka Eva Back till Stockholm för ett möte som hon själv säger intressant och givande möte, men som inte tillför Västernorrland och dess invånare ett ända dugg, är som att kasta pengarna i sjön eller sätta eld på pengarna, . Alltså Landstinget har ännu en gång bränt skattemedel till inte ett dyft nytta. Nu är det dags att Landstinget antingen likvideras eller så måste det till en organisation som förstår medborgarnas bästa utan att det skall kosta en massa pengar som Landstinget i Västernorrland inte har .

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *