Vad vill Landstinget med vården i Västernorrland ?

Per Wahlberg frågar Vad SD vill med sjukvården i Västernorrland. Och

Landstinget spelar Ryssk Roulette med människoliv
HSN:s Ordförande Eva Back
vi medborgare frågar oss vad vill Landstinget oavsett parti med sjukvården i Västernorrland? Inget parti har ju direkt visat att man tar avstånd från Landstingets nedrustning Varför? Är man rädd för partipiskan eller för medborgarna? Är det för medborgarna ni är rädda så är det nog en befogad oro eftersom det är oss medborgare ni enligt erat uppdrag är skyldiga att serva med fungerande vård i Västernorrland, en vård som numera måste anses ha total kollapsat.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *