Landstinget hånar medborgarna

Landstinget har alltid och kommer alltid att håna medborgarna. De har inte fattat att det är Lanstinget som är till för medborgarna och inte tvärt om, de har inte heller fattat att för att komma i åtnjutande av förtroende måste man sköta sig och göra det medborgarna efterfrågar och värdesätter mest, alltså en fungerande sjukvård i Västernorrland och Ådalen. Eva Back och Erik Lövgren med flera begriper inte att ju mer man nedrustar des sämre bir Landstingets ekonomi eftersom folk väljer att flytta från Västernorrland och då förlorar Landstinget skatteintäkter.
Hoppas bara att Länets medborgare kommer i håg den rödgröna rörans svek om utvecklad vård i Västernorrland till valet i september 2018, då om inte förr skall Back Lövgren och deras lakejer i Landstinget bort. Landstinget en gång för alla livideras och det som eventuellt blir över skall tillfalla medborgarna i Västernorrland, sedan får vi skapa en fungerande vård själva, Landstinget duger inte till detta.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *