Vem tackar vårdpersonalen för deras engagemang och slit?

Vem tackar er vårdpersonal,? Jo vi som medborgare och patienter.
Landstinget med Erik Lövgren Eva Back med fler i spetsen påstår sig ha läget under kontroll, det kan man med lätt het mycket starkt ifrågasätta när man läser denna och många andra artiklar tidigare. Landstinget har inte vårdkaoset i Västernorrland under kontroll.Det är dags att få bort Erik Lövgren Eva back med fler är förbi,. De som tar ansvar är en beundransvärd vårdpersonal, men absolut inte Landstingsledningen i Västernorrland som borde få avsked och sparken på grått papper.

Överbeläggningarna vid Sundsvalls Sjukhus

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *