Stadsminister Stefan Löfven skyller vårdkaoset på de borgerliga partierna

Stadsminister Stefan Löfven skyller vårdkaoset på de borgerliga partierna. Trots att det är de rödgröna som sitter vid makten och har så des värre gjort sedan 2 mandatperioder, alltså kan Stefan Löfven lika lite som Landstingsledningen i Västernorrland skylla vårdkaoset på de borgerliga partierna. Det tycks vara eftersträvansvärt att inta maktpositionen i Regering Riksdag Landsting och Kommuner. , men när man väl har intagit styrande position som i detta fall för ett helt Land så är det ett märkligt, men ständigt återkommande scenario att de som sitter vid makten inte vill ta ansvaret för konsekvenserna av fattade beslut som i detta fall konsekvenserna av en total havererad vården i Västernorland, Stefan Löfven i likhet med Landstingsledningen i Västernorrland med Erik Lövgren och Eva Back i spetsen är vare sig kompetenta eller kapabla att ta ansvar för vad som Hamder i vården i Västernorrland och Sverige när de sviker löften om utveckling av vården och i stället nedrustar vården som aldrig förr, vilket vi som medborgare och skattebetalare får betala såväl ekonomisk som med vårt liv och vår hälsa för.
Dags att styrande politiker och tjänstemän görs medvetna om sitt ansvar som de får från oss medborgare när de intar åkpositioner oavsett om det gäller Riksdag och Regering eller Kommuner och Landsting , och oavsett parti.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *