Landstingsrådet Erik Lövgren menar att vi har en Regering som förstår problemen i Västernorrland.

Landstingsrådet Erik Lövgren menar att Sveriges Regering förstår Landstingets i Västernorrlands ekonomiska problem.
Att vi har en Landstingsledning som begriper noll om ekonomi och ansvar har vi ju fått bevis på många gånger, då man lägger ner verksamhet som fungerar och bidrar därmed till att förbättra Landstingets ekonomi, tänker då givetvis på Sollefteå Akutsjukhus och Rehab medicin i Härnösand, men varför tycks det vara så svårt för Lövgren och kompani att förstå att skall Västernorrland utvecklas måste vi satsa rätt, alltså skära från toppen och sats på väsentlig verksamhet i botten, alltså en fungerande vård i Västernorrland.
Varför satsa på regin Västernorrland med en oduglig och oförstående Landstingsledning med Erik Lövgren Eva Back med flera i spetsen som säger sig ta ansvar, var i detta ansvar ligger i en totalhavererad vård och svikna löften ställer sig nog de flesta medborgara med förstånd mycket frågande till. Nu skall den så kallade Regionstyrelsen hålla ett 2 dagars sammanträde och vad kostar detta och till vilken nytta oh vem betalar ? Jo svaren är enkla det kostar en massa skattemedel till ingen nytta som vi medborgare och skattebetalare får lov att betala vare sig vi vill eller inte. Dags att se till att lägga ner denna lekstuga och använda våra skattemedel rätt nämligen till att utveckla vården i Västernorrland behålla minst 3 akutsjukhus och återupprätta en fungerande medicinsk rehabilitering för ung människor alltså de som är framtiden i Västernorrland. Det Landstinget gjort och gör genom att centralisera vården handlar om diskriminering av edborgarna, alltså glöm begreppet vård på lika villkor i Västernorrland, det begreppet existerar inte.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *