Fast telefoni Mobil Telefoni Trygghetslarmen

Fråga till våra Kommunpolitiker!
Vad händer med trygghetslarmen, när det fasta telefonnätet släcks ner ?
Det fasta telefonnätets föreslås släckas ned inom några år.Men en fråga som glömts bort i ivern att släcka ned det fasta telefonnätet är vad som händer med trygghetslarmen som är beroende av att fast telefoni fungerar, visserligen går den tekniska utvecklingen framåt, men nog måste förslaget att släcka ned det fasta telefonnätet anses vara en ogenomtänkt och överilad åtgärd skapad av fullt friska människor, som visserligen kanske behärskar den tekniska utvecklingen , vad avser övergång en mellan analog Fast telefoni och mobiltelefon, men vem har tänkt på att det finns ett antal 100 000 trygghetslarm som är beroende av fast telefoni ?
Vidare är frågan om samtal till och från mobil telefoni kommer att sjunka till priserna av samtal med fast telefoni ?

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *