Dags att på allvar stoppa Landstingets maktmissbruk

Landstingsrådet Erik Lövgren
Vi kommer inte att backa

Stoppa maktmissbruket Ja och då vill jag ställa en fråga. Vem eller hur kan stoppa Landstingets maktmissbruk ? som äventyrar människors häls och de vårdanställdas arbetsmiljö. För är det något Landstinget ägnar sig och ägnat sig åt under decenier så är det just maktmissbruk

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *