Inget har förändrats

Hej Erik !
Synd att du far med osanning, inte minst i svaret till Hervor Sjödin.
Sollefteå Akutsjukhus, r ju som du vet inget akutsjukhus lägre, detta har vi ju fått bevittna i flera fall där Ambulanser avvisats och tvingats köra till bland annat Landstingets Mecka Länssjukhuset i Sundsvall, där det ständigt råder kaos, sedan har ju hela Sjukvården raserats genom din och Eva Backs försorg. Det är en skam för Västernorrland att ha ett Landstingsledning med dig i spetsen som går ut i media och påstår att inget har förändrats. Det har ständigt skett stora förändringar till nedborgarnas och patienternas nackdel. Men nu skall du få höra sanningen.
4 Akut sjukhus var5t först 3 när ni lad ner Härnösands Akutsjukhus, alltså avlövade det på samma sätt som ni gör med Sollefteå, den medicinska rehabiliteringen har du och dina okunniga lakejer i Landstinget total raserat trots löfte om utveckling då ni stoppade in denna i geriatrin i Sundsvall alltså ingen medicinsk specialiserad rehabilitering i Västernorrland för Neurologiskt skadade personer tre akutsjukhus har blivit 2,Sundsvaöl och Övik och frågan är väl hur länge vi har Öviks Akutsjukhus kvar om Du och dina Lakejer får fortsätta att härja fritt, Det är dags att du och Eva Back med flera i Landstinget går ut och ber medborgarna i Västernorrland om ursäkt för att ni sviker oss och ständigt gör raka motsatsen till vad ni lovar, och allt sker ju dessutom på olaglig väg då det sakas såväl konsekvensbeskrivningar som kostnadsanalyser för all nedrustning i vården i Västernorrland.
Dags att du och Eva back med flera iklädes vita rockar och arbetar i vården en dag så att ni får känn av konsekvenserna av era beslut.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *