Slappt att folkomrösta om BB i Sollefteå anser Sussanne Sjöstad S ledaren tidningen Ångermanland

Hur kan Sussanne Sjöstedt ens komma på tanken att använda sig av begreppet och ordvalet att det vore slapp att folkomrösta m BB i Sollefteå, denna folkomröstning skulle i stället ha utvidgats till att omfatta hela vården i Ådalen alltså även den totalkraschade rehabiliteringsvåren i Västernorrland, där Sossarna Vänstern och Miljöpartiet i ett klubblag alltså slog sönder såväl Sollefteå Akutsjukhus som Medicinsk Rehab i Härnösand,och för övrigt samma partier som för ett antal år sedan slog sönder Härnösands Akutsjukhus och inte bara Ådalens utan Sveriges bästa Medicinklinik.
En folkomröstning är det mest självklara i en så viktig fråga som BB i Sollefteå och Sjukvården i Västernorrland är medborgarna, dessutom är ju våra så lallade folkvalda valda av oss medborgare, skattebetalare och patienter i Västernorrland och då skall ju folket helt självklart vara med och styra i så viktiga frågor som vården i Västernorrland är för oss medborgare och skattebetalare, . Den Landstingspolitik som förs Västernorrland är osund och Landstinget styrs av lika osunda och oförstående politiker eller kanske är det tjänstemännen som styr i Landstinget, man måste ju börja fundera vem som egentligen sitter vid klubban när besluten fattas.
Det senast löftet från Erik Lövgren Eva Back med flera innebar 3 Akutsjukhus och utvecklad Medicinsk Rehabilitering, Medicinsk Rehabilitering för Neurologiska sjukdomar och åkommor är genom Landstingets försorg ett minne blott i Västernorrland sedan man slagitsönder Rehabmediicin i Härnösand, och 3 Akusjukhus vart i samma klubbslag 2 då Landstinget urholkade Sollefteå Akutsjukhus. Landstinget i Västernorland tycks alltså följa den linje man slog in på för ca 40 år sedan, man lovar ett och gör raka motsatsen, alltså lovar Landstinget utveckling så innebär det att Landstinget menar avveckling och nedrustning,,det är alltså ytterst bråttom att få bort kolossen på lerfötter Landstinget, och skulle denna koloss av misstag bestå fram till valet så gäller det att medborgarna kommer i håg alla svikna löften om utveckling i vården som givits av blandanat Erik Lövgren och Eva Back ,löften som i stället lett till total avveckling, och för att måttet skall vara rågat har hela denna avveckling skett av den rödgröna Landstings majoriteten i som säger sig värna om de sjuka handikappade och svaga, men kära Västernorrlänningr kom i håg ett Landstinget lovar ett och gör i nästa ögonblick helt om till medborgarnas nackdel, så nu måste vi se till att städa den odugliga och ojämna Landstingstrappan från toppen. I September 2018 gäller det att hela Västernorrland kommer ihåg Erik Lövgrens Eva Backs och Landstinsledningens svikna löften om utveckling av den medicinska Rehabiliteringen och 3 Akutsjukhus och sopar undan dem. Erik Lövgrens ord om vård på lika villkor är nys och kan vi därmed glömma

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *