Lövgren (S): ”Sånt här skit ska inte förekomma i landstinget”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/lovgren-s-san-har-skit-ska-inte-forekomma-i-vart-landsting?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20170601%3Alovgren-s-san-har-skit-ska-inte-forekomma-i-vart-landsting%3Anyh
Lövgren (S): ”Sån här skit ska inte förekomma i landstinget”
Helt rätt, men finns ju mycket annat skit som händer i Landstinget i Västernorrland och som Erik Lövgren och Landstinget i Västernorrland blundar för och förnekar, tänker på alla svikna löften om utveckling som i stället lett till allvarliga nedrustningar , nedläggningen av Sollefteå Akutsjukhus och Rehabmediicin i Härnösand,. Så nog är det hög tid att se över möjligheterna att lägga ner Landstinget i Västernorrland, säga vad ni säga vill om detta förslag, men Landstingets tid är förbi, skall bli intressant att se vilken arbetsgivare som säger ja tack till Erik Lövgren, Eva Back med flera i Landstingsledningen, som på ett mycket brutalt sätt våldför sig på oss medborgare och skattebetalare genom att totat strunta i opinionen och folkviljan

Landstingsrådet Erik Lövgren

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *