Landstinget åsidosätter Medborgarna i allt högre grad

Skulle vara intressant att höra vem av våra Landstingspolitiker som har råg i ryggen och säga att Landstinget måste returnera i frågan om den totalhavererade vården i Västernorrland och Sossarnas Svek om 3 Akutsjukhus och utvecklad Medicinsk Rehabilitering, det är även bråttom att vi som medborgare får en ekonomisk redovisning av vad nerläggningen av Sollefteå BB och Akutsjukhus och Rehabmedicin i Härnösand har givit i ren vinst.
Att frågan om Rehabmedicin och Sollefteå Akutsjukhus och BB inte handlar om ekonomi är ju helt klar, Landstinget har pengar i överflöd,detta har de bevisat genom alla skumrask inte minst i Thulin Affären Röden Berglund Sig-Björn Olofsson Anders L Johansson där antalet kockar tycks vara oändligt många, varför alla dessa affärer blivit en illa luktande soppa, som vi som medborgare, skattebetalare och patienter får vara med och betala i form av allt sämre tillgänglighet på vård i Västernorrland, det är alltså bråttom att städa Landstingstrappan från toppen.

Och några som allvarligt missbrukat sitt förtroende är Erik Lövgren och Eva Back som skall företräda folket, så har inte skett utan vården i Västernorrland är allvarligt raserad, vilket vi som medborgare och skattebetalare får betala flerfaldigt för, dels i form i av allt högre Landstingsskatt, men även i form av sämre tillgänglighet på vård, man måste fråga sig var Landstingets slogan Patienten i Centrum tagit vägen ? Patienterna har väl aldrig varit mer åsidosatta än nu, Varför ? Knappast för att Landstinget saknar pengar, däremot för att vi har en Spaningsledning som inte ser farorna med sina beslut, faror som går ut över människors liv och hälsa, och som bidrar till onödig oro hos patienter, inte minst hos mammor som inte vet var de skall föda, kallar Landstinget detta för god jämlik och trygg vård, och betraktar Landstinget korridorvård för trygg vård,? Ja då har vi en Landstingsledningen som omgående skall avsättas.

Saken blir på intet villkor bättre av att inga konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser någonsin upprättat, till sist har vi ett rättssystem som gör det omöjligt för oss som medborgare skattebetalare och patienter att överklaga politiska beslut fattade utan verklighetsförankring, alltså dags för en omfattande förändring som gör det lättare för medborgare att veklaga och få saker rättsligt prövat, och där lagen måste göras om så att vi som medborgare, skattebetalare och patienter inte ständigt åsidosätts

Landstinget i Västernorrland åsidosätter medborgarna i allt högre grad

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *