Thelin Avtalet inte det ända avtal som dränerar Landstingsekonomin och äventyrar vården i Västernorrland

Thelin- avtalet är väl inte det ända avtalet som dränerat och dränerar Landstingets ekonomi. Avtalen med Sig-Björn Olovsson, Margareta Röden Berglund, Anders L Johansson Ja Listan över personer som är återbetalningsskyldiga till Landstinget i Västernorrland och därmed oss skattebetalare skulle nog kunna göras hur lång som helst, men så går det när vi har politiker i toppen som inte förstår och ser misstagen och tjänstemän och direktörer som håller varandra om ryggen, men att påstå att nedrustningen i vården skulle vara ekonomiskt betingade, är ren lögn och förbannelse Erik Lövgren Det ända ansvar du har mot oss medborgare och skattebetalare är att omgående avgå och tag med dig HNS:s Ordförande Eva Back och hela övriga högen ni har svikit era löften och ljugit i oss medborgare och skattebetalare så till den milda grad så något nytt förtroende är inte att tänka på. Utan gå till Arbetsförmedlingen och ställ er som arbetssökande, frågan är bara vilken arbetsgivare som anställer folk som sviker och ljuger i chefen?. För ljugit och svikit oss medborgare och skattebetalare är vad ni har gjort och allt jämt gör, så nu måste ni bort från era uppdrag, som ni misskött allt för länge.

 

Vi kräver stopp för Skandalaffärer med våra skattemedel Vi kräver vård värd namnet Alla skumraskavtal skall återbetalas och tillföras vårdkassan.

 

Andreas Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *