Dags att polisanmäla Landstingsledningen i Västernorrland för osant intygande

Det är nog dags att Polisanmäla hela Landstingsledningen för osant intygande mot oss medborgare och skattebetalare, detta eftersom det slösas miljoner på olika avgångsvederlag samtidigt som man nedrustar vården med hänvisning till att Landstinget måste spara, något som inte en ända skäl tror på.

Landstingsrådet Erik Lövgren

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *