Landstingets svammel och svek

Ännu en gång svamlar HSN:s ordförande Eva Back en massa smörja, då hon påstår att vården i Västernorrland och därmed även förlossningsvården i Västernorrland fungerar bra och att det inte skulle finnas någon anledning till oro,man skulle kunna tro att hon talar ut i från professionen, alltså i egenskap av läkare, men tack gode gud att hon inte är läkare eller tillhör någon annan kategori i vårdkedjan, för då skulle nog mycket gå snett,anledningen till oro och irritation över Landstingets ständiga svek och lögner vad gäller nedrustningen i vården i Västernorrland ökar med all rätt, Västernorrland lovades så sent som i början av året 3 Akutsjukhus och utvecklad Medicinsk Rehabilitering, 3 Akutsjukhus har blivit 2 Sundsvall och Övik där trycket ökat omänskligt, vilket drabbar oss som medborgare och patienter, den medicinska Rehabiliteringen skulle utvecklas,men lika snabbt som Landstinget avgav löfte om utveckling l, lika snabbt slog Landstinget i Västernorrland spiken i kistan för den medicinska Rehabiliteringen i Härnösand, vilket inneburit att en stor grupp människor med Neurologiska funktionshinder ställts utan professionell möjlighet till rehabilitering, en rehabilitering som hade kunnat leda till vinst för så väl den enskilde patienten som Landstinget, och att nedläggningen av så väl Sollefteå BB och Akutsjukhus och den Medicinska Rehabiliteringsverksamheten i Härnösand ej är ekonomiskt betingade bevisar ju de slöseri med våra skattemedel på konsulter och fallskärmar och andra skumraskavtal. Nej landstinget i Västernorrland saknar så väl kompetens som kunskap och mänskligt förstånd att handha så viktiga frågor som vården utgör i ett samlat samhällsansvar ett ansvar som Landstinget aldrig tagit och heller aldrig kommer att ta, så nu är det dags för Staten att ta detta livsviktiga ansvar inte minst vad gäller vården i Västernorrland, och jag i likhet med många andra som kämpar för vården i Västernorrland uppmanar alla Västerlänningar att inte glömma bort Landstingets ständiga fadäser, som kostar oss skattebetalare miljontals kronor och i värsta fall livet.

Landstinget spelar Ryssk Roulette med människoliv
HSN:s Ordförande Eva Back

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *