Flyktingboendet Soludden

Soludden en bra affär för Härnösand?
Ja frågan är väl hur bra denna affär egentligen blev, med tanke på att det fortfarande bedrivs vårdverksamhet om än i mycket begränsad omfattning i lokalerna, och frågan är om dessa våra nyanlända har tillträde till Rehabbassängen utan tillsyn ? Verkar inte alldeles otroligt och inte helt lyckat heller, det var väl ändå inte meningen att kommunen och därmed vi medborgare och skattebetalare skulle få sämre Medicinsk Rehabiliteringsvård, medan Kommunen anser att detta var en bra affär, vilket kan tolkas som att vi som hade behövt den medicinska Rehabiliteringen intakt är för dyr, medan Flyktingarna är en ekonomisk tillgång,

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *