Trafiksituationen på Härnösands gator

Svar till koka åsikter-men barn gör som vi vuxna gör i trafiken
Av svaret framgår att barn gör som vuxna gör och inte som vuxna säger, alltså är det de vuxna som måste skärpa sig i trafiken i Härnösand för att lära barm och ungdomar hur man beter sig i trafiken, kort sagt är det de vuxna som bär ansvaret för den rätt dåliga trafikmoralen i Härnösand, genom att cykla på trottoarer, och mot körriktning inte minst på Storgatan i Härnösand, och frågan är om ni som cyklar på trottoarer och mot körriktningen har ägnat en tanke åt att det finns syn och hörselskadade som inte ser eller hör er cyklister lika så finns det rörelsehindrade som inte heller hinner undan när ni brakar fram mot körriktningen, så kritiken är fullt befogad och något måste göras innan en allvarlig olycka med oskyldiga inträffar, i skolan ingår trafiklektioner i skolschemat och polisen gör även sina insatser, och i körskolan får man nog lära sig vad som gäller både som bilförare, cyklist, och som fotgängare, så det borde inte vara så svårt att få lite bättre ordning i trafiken i Härnösand.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *