Fråhga till våra politiler i Härnösands Kommun

Oroligheterna i Härnösands Centrum.

Med anledning av de senaste oroligheterna i Härnösands Centrum, ställer jag följande fråga.
Vad gör ni för att stoppa dessa oroligheter och samtidigt se till att i så hög grad säkerställa säkerheten för oss medborgare, som sköter sig, och gärna rör oss i centrum även på kvällarna, vi skall förhoppningsvis inte behöva vara rädda eller behöva stanna hemma för att det finns gäng som ställer till med oroligheter, som i sin tur medför känsla av rädsla och oro hos oss medborgare

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *