Hyreskostnader inom akutsjukvården skenar

Tacka för det att hyreskostnader för läkare och sköterskor i Västernorrland skenar,. vem vill jobba i ett Landsting, där de snarliga politikerna och tjänstemännen sliter ut vårdpersonalen, och frågan är nu också om någon vettig människa tror på att Landstingets ekonomi är i balans och går med plus 2018 ? Inte jag och knappast någon annan vettigt tänkande medborgare och skattebetalare i Västernorrland. det som var tänkt att rendera i besparingar i vården när alla akutverksamhet i Sollefteå och Härnösand och Rehabmedicin i Härnösand lades ner har genom alla åren ätits upp av stafetter,konsulter och straffavgifter för överbeläggningar. Det är dags att vi får höra att det skall städas i Landstingskansliet för att spara men samtidigt tillhandahålla en något så när fungerande vård io Västernorrland

Andreas Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *