Truttoarer i Härnösands Centrum

 

Förbättringar av Avfasningar av trottoarer i Härnösands Centrum

På många ställen saknas avfasningar av trottoarer, så att det skall vara lätt att ta sig fram med hjälpmedel typ rullator med fler hjälpmedel, som exempel kan nämnas Nybrogatan, Storgatan, Stadsparken, Västra Kyrkogatan, och med tanke på att det skall vara lätt för alla att ta sig fram så är det av vikt att snara åtgärder vidtas för att göra det så lätt så möjligt för funktionshindrade att ta sig fram är det av största vikt och värde att önskemålen om förbättringar av trottoarer i Härnösands Centrum vidas snarast möjligt. Tacksam för svar och fortlöpande information i frågan Härnösand 2017-09-19

Vänliga hälsningar

Andreas Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *