Svar till Lars-Göran Forslund angående folkomröstning i BB-Frågan i Sollefteå

Svar till Lars-Göran Forslund
Folkomröstning är ju en verklig demokratisk process där medborgarna får ge sin syn i för medborgarna viktiga frågor, och eftersom vi har en totalt inkompetent Landstingsledning med Erik Lövgren Eva Back med flera i spetsen, så måste ju rimligtvis Jonny Lundins förslag om folkomröstning anses som det mest demokratiska, Centern hukar inte, utan vill ge folket en chans att visa beslutsfattarna vad som är viktigt förr oss medborgare och skattebetalare, en fungerande vård i hela Västernorrland och Sverige och inte en massa skumraskavtal och svek som Landstinget köret med under många år inte minst vad gäller Sollefteå Akutsjukhus, Härnösands Akutsjukhus, Rehabmedicin i Härnösand och nu försöker man sakta Örnsköldsviks Akutsjukhus, återstår stordrift i Sundsvall, vilket jag hoppas och tror att du inte förespråkar, Centern ser folket som en viktig resurs i samhället och inte som en omöjlighet och hoppas att även du gör det.

Andreas Menzel

 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *