Vad har Landstingets etiska nämnd egentligen för uppgift, och hur sköter de denna uppgift ?

Landstinget Västernorrland

Landstinget har en patientnämnd och etisk nämnd, men vad har de egentligen för funktion med tanke på de kaos som råder i vården ? eller har dessa nämnder upphört att existera med tanke på kaoset i vården, om dessa nämnder skulle sköta sina uppgifter, så borde det ju rimligtvis inte råda något kaos i vården, kanske dags att dessa nämnder skiter sina uppdrag eller upplöses.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *