Landstingets löften ett svek

Inga försämringar vad gäller den medicinska Rehabiliteringen var löftet från Landstinget,. Men  som vi alla vet vart dock slutet raka motsatsen vad gäller den medicinska Rehabiliteringen och Akutsjukvården i Västernorrland, och som alltid ett svek från Landstingets sida.

Den medicinska rehabiliteringen och den därmed förenade bassängverksamheten i Härnösand blev som alltid vad gäller Landstingslöften vid förändringar, en radikal försämring, Rehabmedicin överlämnades i all hemlighet till migrationsverket, och har nu invaderats av flyktingar, dessa tycks även ha skaffat sig tillträde till Rehabbassängen och vistas i rehabbassängen kvälls och nattetid  eftersom de tycks vistas där kvällstid kan den ju inte anses ske lovande, allt medan den medicinska rehabiliteringen för neurologiska handikapp,sjukdomar är ett minne blott i i Västernorrland, då denna viktiga verksamhet med specifikt anpassad rehabilitering för ovan nämnda grupp stuvats in i den geriatriska Rehabiliteringen i Sundsvall, vad och om Landstingets spar något på denna dumsnålhet har och kommer nog aldrig att bekräftas, ett är dock klart att om dessa våra s,k tillfälliga gäster olovandes skaffat sig tillträde till rehabbassängen så är det oerhört allvarligt, då de tycks kunna härja fritt på kvällar och nätter, vilket kan få och redan fått mycket allvarliga konsekvenser, då de tycks befinna sig i varmvattenbassängen, olovandes och frågan är om de är medvetna om de hygienkrav som ställs för att vistas i varmvattenbassängen.  3 Akutsjukhus blev 2 Övik och Sundsvall, och frågan är väl hur länge Ö-viks Akutsjukhus kommer att bestå är nog bara en tidsfråga om Landstinget får fortsätta att härja fritt .

Landstingets påstådda skäl till nedläggningen av medicinsk Rehab i Härnösand, så har detta med all sannolikhet inget med ekonomi att göra, då Landstinget tycks ha pengar som gräs om man får tro uppgifterna i media om hur Landstinget slösar med våra skattemedel på verksamhet som inte har ett dyft med vården att göra i form av konsulter Stafetter, Överbeläggningar som kostar miljontals kronor varje år samtidigt som man sätter patienternas hälsa på spel, något som kan stå Landstinget mycket dyrt nej återställ ordningen i vården i Västernorrland och kära medborgare kom i håg Landstingets svek till valet om ett år, ett val som med all sannolikhet hade medfört en radikal förändring om det skett i år 2017, men en Radikal förändring som är att motse i valet om ett år.

 

Bedröva Ledsen patient

Landstingsrådet Erik Lövgren

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *